Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

saatchi online gallery

Η Saatchi online gallery είναι ένας online παγκόσμιος εκθεσιακός χώρος όπου μπορείς να βρεις διάφορες πληροφορίες για έργα τέχνης και διάφορους καλλιτέχνες με τους οποίους μπορείς να συνομιλήσεις. Ακόμα μπορείς να δει έργα διάσημων καλλιτεχνών οι οποίοι έχουν πεθάνει όμως τα έργα τους θα μείνουν για πάντα. Στην ιστοσελίδα αυτή υπάρχουν διάφορες υποκατηγορίες στις οποίες μπορεί ο καθένας να ανεβάσει δικά του έργα ή να κάνει σχόλια για ένα έργο τέχνης που είδε.
Οι υποκατηγορίες είναι:
Το Saatchi online TV and daily magazine είναι ένας χώρος στον οποίο προστίθενται καθημερινά διάφορα έργα είτε ως εικόνα είτε ως βίντεο. Ακόμα στο περιοδικό υπάρχουν καθημερινά διάφορες πληροφορίες για θέματα τέχνης. Τα έργα αυτά είναι καταχωρημένα με την ημερομηνία την οποία έχουν προστεθεί.
Στο Museum around the world υπάρχουν πάμπολλα μουσεία σε όλο τον κόσμο. Αν επιλέξεις κάποιο, σου λέει λεπτομέρειες για το μουσείο εκείνο και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα τα οποία θα χρειαστείς αν αποφασίσεις να επισκεφτείς το μουσείο αυτό, όπως τις ώρες λειτουργίας του, το κόστος και τις διάφορες εκθέσεις που πραγματοποιεί.
Στο Art colleges around the world δείχνει διάφορες σχολές τέχνης και πληροφορίες για την κάθε σχολή ξεχωριστά. Δείχνει διάφορα έργα μαθητών, για το διδακτικό προσωπικό και διάφορα άλλα.
Στο Dealers and galleries around the world υπάρχουν εκθεσιακοί χώροι από όλο τον κόσμο και μπορείς επίσης να μάθεις διάφορες πληροφορίες για το κάθε ένα ξεχωριστά.
Στο art fairs around the world υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες εκθέσεις από όλο τον κόσμο και μας περιγράφει τις εκθέσεις αυτές αναφέροντας μας τις λεπτομερώς. Γίνεται μια φορά το χρόνο και μπορούν να λάβουν μέρος διάφορα μουσεία.
Στο grants and funding for artists υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι οι οποίοι ζητούν από κάποιο φορέα να τους βραβεύσει για τα έργα τους ή κάποιο να τους χορηγήσει.
Στα Saatchi online artists, Saatchi online photographers, Saatchi online illustrators, Saatchi online video artists, Saatchi online art students δείχνει διάφορους καλλιτέχνες, φωτογράφους, εικονογράφους και λίγα λόγια για αυτούς. Όπως επίσης και διάφορα έργα που έχουν φτιάξει και εικονογραφήσεις ή φωτογραφίες που έχουν τραβήξει. Ακόμη μπορείς να συνομιλήσεις με κάποιο καλλιτέχνη εάν είναι online ή να του στείλεις email και να συζητήσεις μαζί του για τα έργα τέχνης που έχει φτιάξει.
Στο sale room μπορείς να αγοράσεις διάφορα έργα τέχνης από καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Το showdown είναι ένας χώρος όπου οι καλλιτέχνες ανεβάζουν διάφορα έργα και οι άνθρωποι που επισκέπτονται την ιστοσελίδα αυτή να μπορούν να ψηφίσουν για το καλύτερο έργο.
Στο studio μπορεί ένας επισκέπτης να δημιουργήσει ή να επεξεργαστεί διάφορα έργα τέχνης.
Στο street art μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανεβάσει πραγματικές φωτογραφίες ή graffiti από τοίχους και να μπορούν οι άλλοι να τα δουν.
Στο crits μπορεί ένας καλλιτέχνης να ανεβάσει ένα έργο του και οι άλλοι καλλιτέχνες να τα σχολιάζουν.
Στο forum μπορεί κάποιος να θέσει ένα θέμα και οι άλλοι να το σχολιάσουν. Γίνεται μια συζήτηση online όπου ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του.
Στο meet others μπορείς να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους στους οποίους αρέσει η τέχνη και να συνομιλήσεις μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου